Kommersiella Fastigheter förmedlar 43 000 m2 exploateringsmark med bästa logistikläge


2024-10-14

Bild:Kommersiella Fastigheter

Kommersiella Fastigheter har förmedlat ytterligare ca 43 000 m2 exploateringsmark i Mölndal. Marken är belägen vid en av regionens mest strategiska platser för logistik.


Kommersiella Fastigheter har framgångsrikt slutfört försäljningen av ytterligare ca 43 000 kvm exploateringsmark i Mölndal. Denna affär är den andra etappen i ett uppdrag där drygt 60 000 m2 mark har förmedlats för vår uppdragsgivares räkning. Den senaste transaktionen markerar inte bara ett viktigt steg i utvecklingen av området, utan även ett betydande bidrag till den framtida stadsbilden i området. Denna markförsäljning möjliggör nya utvecklingsmöjligheter som ytterligare kommer att stärka områdets attraktionskraft och skapa långsiktiga värden.

"Markaffärer av denna skala och betydelse är alltid spännande att få arbeta med. Trots en utmanande marknad har vi sett ett växande intresse för strategiskt belägen exploateringsmark som denna. Vi på Kommersiella Fastigheter vill tacka vår uppdragsgivare för förtroendet och önskar köparen all lycka i sin framtida utveckling," säger Fredrik Wistrand, ansvarig transaktionsrådgivare på Kommersiella Fastigheter.


Källa: Kommersiella Fastigheter